Friday, February 22, 2008

Samite of Uganda

We're going to see Samite Mulondo, also known as Samite of Uganda, on March 1st at the Kirkland Performance Center! He is a Ugandan flute and kalimba player.

Emily and I have loved his music ever since her mother gave me this album (Pearl of Africa Reborn) after she saw him in concert. We're looking forward to introducing the kids to his music. Although he lives in the US now, this is the first time I've known him to be playing near me.

If you live in the Seattle area, I recommend it (there were empty seats).

Samite's web site is http://www.samite.com/

Updated: Ticket information removed

1 comments:

Yellow Blade said...

Bạn đang cần tìm địa chỉ mua hàng Trung Quốc tốt nhất? Hãy đến với lamphongchina. Chúng tôi là nơi chuyên cung cấp các Dịch vụ vận chuyển hàng hóa từ trung quốc uy tín chất lượng, Dịch vụ đặt mua hàng từ Trung Quốc, vận chuyển hàng hóa từ quảng châu về việt nam... Khi bạn đến với chúng tôi, chúng tôi sẽ giải đáp các thắc mắc cho bạn. Khi bạn gặp rắc rối chúng tôi sẽ hổ trợ bạn giải quyết vấn đề. Đối với những cần nhập hàng Trung Quốc giá rẻ thì chúng tôi đã có Dịch vụ nhập hàng từ Trung Quốc về Việt Nam giá rẻ sẽ giúp bạn giải quyết. Hãy đến với chúng tôi để được phục vụ tốt nhất nhé.